Brabantse visagie school

Kom in actie tegen kanker!

Geplaatst op

Kanker is een ziekte die wereldwijd levens blijft beïnvloeden. Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (WKOF) speelt een cruciale rol in de strijd tegen kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Omdat de ziekte veel levens op het spel zet en er genoeg onderzoek gedaan moet worden is hulp natuurlijk erg belangrijk en altijd welkom.
In deze blog vertellen we dan ook graag hoe jij kunt helpen in deze belangrijke missie.

1. Helpen door middel van doneren

Een van de meest directe manieren om het WKOF te ondersteunen, is door middel van donaties. Jouw bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt een verschil. Doneren is eenvoudig en kan online worden gedaan via de officiële website van het WKOF. Hier kun je kiezen uit verschillende donatiebedragen en zelfs aangeven waar je wilt dat je donatie aan wordt besteed, bijvoorbeeld aan onderzoek naar preventie of behandeling van specifieke vormen van kanker.

2. Hoe werkt online collecteren?

Online collecteren is een innovatieve manier om fondsen te werven voor het WKOF. Via sociale media, e-mail of crowdfundingplatforms kun je je eigen collecte pagina aanmaken en je vrienden, familie en collega’s uitnodigen om te doneren. Het WKOF biedt ondersteuning en tools om je te helpen bij het opzetten van een succesvolle online collecte. Het delen van persoonlijke verhalen en het benadrukken van het belang van kankeronderzoek kan mensen inspireren om bij te dragen.

3. Nalaten aan het wereld kanker onderzoek fonds

Een duurzame manier om de strijd tegen kanker te steunen, is door het WKOF op te nemen in je testament. Door een erfenis na te laten, draag je bij aan de toekomstige financiering van essentieel kankeronderzoek. Het WKOF kan je voorzien van juridisch advies om ervoor te zorgen dat je nalatenschap zorgvuldig wordt besteed aan het verbeteren van de kankerpreventie en -behandeling voor toekomstige generaties.

4. Help mee als bedrijf

Bedrijven kunnen ook een belangrijke rol spelen in de strijd tegen kanker door samen te werken met het WKOF. Bedrijfs Partnerschappen kunnen variëren van het organiseren van liefdadigheidsevenementen tot het sponsoren van specifiek onderzoek. Door deel te nemen aan dergelijke initiatieven kunnen bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen en een positieve impact hebben op de gemeenschap.

Het WKOF is vastbesloten om kankeronderzoek te bevorderen en levens te redden door middel van wetenschap en voorlichting. Jouw steun, in welke vorm dan ook, is van onschatbare waarde in deze voortdurende strijd. Samen kunnen we kanker verslaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs, laat je vermaken en inspireren. Superleuk!

Contactgegevens

Via info @ brabantsevisagieschool.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden